keskiviikko 26. elokuuta 2015

Käsityöterapiaa by Tättähäärä - KnittingTherapy by Tättähäärä


Aivan uskomatonta, miten hankalaa on aloittaa bloggaaminen. Ja miten tuokin nyt kirjoitetaan? Kahdella vai yhdellä geellä? Kämmenet ja kainalot ihan hiessä, kone savuaa sylissä tulisena, koska se on surissut päällä turhanpanttina jo useamman tunnin odotellessaan, että tekisin sillä jotain. Niin kuin esimerkiksi aloittaisin tämän paljon pyydetyn blog(g)aamisen. Vaan mitä vielä... mä tajua yhtään mitään tämän sivuston asetuksista tai tunnisteista ja palkeista ja vierasperäisistä sanoista ja silmissä vilisee ikoneita ja tekee mieli kiljua ja heittäytyä lattialle eikä täällä ole ketään auttamassa, vaikka maksoin teinille sivuston etsimisestä, sen avaamisesta ja mun kouluttamisesta... kukaan ei rakasta mua!

Käärin siis ihan yksin itsekseni tässä hiljaisessa kodissa hihani, siirrän kiharat kiinni takaraivolle, laitan huulikiillettä ja alan oleen bloggaaja, mä siihen ketään tartte ;)

Mitä tulee sivustoni nimeen:
Järjestin hiljattain kilpailun Facebook-sivuillani (Käsityöterapiaa by Tättähäärä), jossa pyysin seuraajiani keksimään hienoja nimiä tätä tulevaa sivustoani varten. Vaan koska tämä Google-blogi nyt sattuu olemaan ihan maailmanlaajuisesti ehkä käytetyin ja halusin englanninkielisen nimen, ei niillä hienoilla ehdotuksilla ollutkaan enää mitään virkaa paitsi hyvänmielentuottaminen ja sen lisäksi kaikki lyhyet knit/knitting/socktherapy/-alkuiset bloginimet oli jo varattu. Joten sillä alkuperäisellä ja oikeintodellapitkällä nimellä mennään, koska toiveenani on (kuten Facebook-sivustoni kohdallakin on käynyt), että ihmiset löytävän sivuni heti etsiessään Googlesta käsityöterapiaa/knittingtherapya.

Pakko tässä kohtaa myöntää, kuinka typerää tämä mun täriseminen oikeasti on, sillä opetan ihmisiä pitämään blogeja eli tiedän millaisia niiden tulisi sisällöltään tai pituudeltaan olla (merkkimäärä paukkui ajat sitten yli). Sen lisäksi olen toimittaja eli mun pitäisi pystyä tiivistettyyn ja ytimekkääseen, mutta silti kiinnostavaan ja koukuttavaan tekstintuottamiseen vaan... ehkä tämä mun päivittely tällä uudella avautumisalustalla kuuluukin olla tättähäärämäistä ajatuksenvirtaa ja impulsiivista tunnekuohua, kuten perusolemukseltani olen. Ehkä mun kuuluu nyt unohtaa kaikki oikeinkirjoitukset ja lausejäsentelyt ja olla juuri sellainen millaisena minusta pidetään FB-sivustollani tai ystäväpiirissäni ja ehkä mun tulee ymmärtää etten ole nyt töissä vaan pitämässä hauskaa... voi kuinka helpottava ajatus :) Ja kohta sitä hauskaa seuraa kaksinverroin lisää, kun käännän tekstini mitäsattuuenglanniksi :D Trust me ;)

Mitä tästä kaikesta seuraa:
Tällä sivustolla tulee jatkossa olemaan kuvallisia käsityöpäivityksiä, kummallisia ja tavallisia ideoitani piristää kummallista tai tavallista villasukkaa tai lapasta tai jotain muuta neulosta, värivallankumouksia, vaikealta näyttäviä helppoja neulontakuvioita, paljon itseihailua, inspirointia ja inspiroitumista, muiden multiosaamisen hämmästelyä, vinkkejä, blogilöytöjä, lanka-alennuksia, kilpailuja, oivalluksia, perhe-elämää, ironiaa, eläinkuvia, totuuksia teineistä, mokien paljastelua.... ihan itseäänkin jännittää, että millainen matka tästä alkaa, mitä luultavimmin kuitenkin aika ihana :)

 

Ennen uusia postauksiani voisit halutessasi käydä katsomassa, mitä olen puuhastellut viimeiset 2,5 vuotta Käsityöterapiaa by Tättähäärä -sivustollani Facebookissa tästä!

Tervetuloa tättähääräilemään kanssani,

Marjut <3

Hello you there!

Are you looking for a knittingtherapy? In that case you are in the right place. Wellcome <3

I`m finnish knitting lady and this is my first blog ever and I`m scared even I`m accually teaching others how to blog... but it`s not the same cause I can´t teach myself I wouldn`t listen anyway :D

My Facebook fans has been asking for years me to open my own page so my teenagers helped me to find and start that page and I`m thankfull about that. Good girls :)

It`s nice that you are here and I hope that you will come back and have that journey with me and the others who are addicted to knitting:)

Cause my knitting english isn`t good enough to write down any patterns (maybe later if I get some help) I will post here a lot of pictures about my knitting projects and maybe someday also some knitting videos. I´m going to create in a future too only simble models so you can follow me easilly.

If you wanna see what kind of hand craft projects I have done before here is my Käsityöterapiaa By Tättähäärä knitting page at Facebook. Click here!


Wellcome to my world,

Marjut xxx

18 kommenttia:

  1. Dear Marjut! Good luck with your new blog! Looking forward to new entries:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you my dear knitting friend <3 I`m sure that this is going to be so much fun and useful for me and all of us :)

      Poista
  2. Tervetuloa blogimaailmaan :) Olen sinun sukkia ihaillut facebookissa myös. Kiva saada lukea blogiakin jatkossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos senkin ihana. Olen vältellyt tätä hetkeä kaikin mahdollisin keinoin, mutta nyt kun viimein sain ensimmäisen postaukseni tehtyä ja osaan käyttää tätä alustaa tällä hetkellä juuri sen verran, että tekstit ja kuvat näkyvät kaikille, niin olen oikein erittäin innoissani. Facebookissa jutut jäi aina lyhyeen ja katosivat uutisvirtaan, joten nyt saan lirutella pitkiä pätkiä tai pysyä vain kuvakerronnassa :)

      Poista
  3. Kivan näkönen blogi ja mielenkiinnolla jään seuraamaan (täälläkin) mitä keksit :) muuten vinkkinä, kannattaa värejä miettiä sen verran, että kaikki näkee edes jotenkuten tekstin. Värisokeana vaikea nähdä tuo face-linkki kohtaa (jonka tajusi facelinkiks vasta sitä klikattuani) ja varmasti on muitakin, joilla ei värinäkö ole samanlainen kuin "normaaleilla" :) tämä siis ihan ystävällisenä vinkkinä :) niin ja ihanaa, kun kirjotat niin rennosti :) niitä jäykän virallisia blogeja on jo niin paljon, että eroat ihanasti joukosta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, jota otan ilolla vastaan. Tämä pohjaratkaisu on vasta ensimmäinen versio, sillä niin minulle kuin nettitukihenkilö-tyttärelleni tällainen blogipohjan muokkaaminen on aivan uusi juttu, jonka opettelu kestää hetkisen. Otamme vinkkisi aivan ehdottomasti huomioon piakkoin <3

      Poista
  4. Ihan sinun näköinen blogi <3 tervetuloa blogien ihmeelliseen maailmaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos... tuota lausetta tarvitsinkin, kun sitä on itse niin sokea omalle tekemiselleen. Aivan ihanaa, jos mulla on jo tietynlainen tyyli <3

      Poista
  5. Onnea uuden blogin johdosta! Upeita sukkia olet neulonut. Suosikkini ovat nuo, jotka ovat bannerikuvanakin FB:n puolella.

    VastaaPoista
  6. Kiitos Laura :) itsekin pidän näistä ylipolven sukista, vaikka tekeminen kestääkin hienoisen tovin :)

    VastaaPoista
  7. Ihania sukkia,taitava oot käsistäsi.Ylipolvensukat tosi ihanat.Kiva ruveta seuraamaan blogiasi.
    Myytkö näitä sukkia? Itse en nimittäin pysty neulomaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos palautteestasi :) jos olet kiinnostunut tilaamaan sukkiani, niin otan aiheeseen liittyviä viestejä ainoastaan Facebookissa olevan Käsityöterapiaa by Tättähäärä -käsityösivustoni yksityisviestien kautta :)

      Poista
  8. Hienoa että aloit bloggaamaan. Sukkasi on kyllä joka kerta niin kauniita. ❤

    VastaaPoista
  9. Täällä myös seuraillaan :) onnea uudesta blogista :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos Nemira ja tervetuloa seuraamaan :)

    VastaaPoista